Sélina van Gool zwijgt niet meer over geweld van Gers Pardoel: "Bij mijn haren naar buiten gesleurd"
COS
Sélina van Gool zwijgt niet meer over geweld van Gers Pardoel: "Bij mijn haren naar buiten gesleurd"
Foto: Photonews

Tien jaar lang zorgde Sélina van Gool mee voor het succes van Gers Pardoel. Het koppel ging in maart 2020 definitief uit elkaar.

Eerder klapte Sélina van Gool al uit de biecht over het fysieke en mentale geweld van Gers Pardoel. Dat deed ze in een reeks openhartige Instagram Stories. Nu vertelt de Nederlandse in Dag Allemaal over de jarenlange mishandeling.

Ooit vluchtte Sélina naar een vakantiehuisje. "Gers is me daar komen opzoeken en terwijl ik aan de lijn was met mijn broertje, heeft hij me bij mijn haren naar buiten gesleurd en mijn telefoon vernield", vertelt Sélina in Dag Allemaal. 

Gers werd later die avond opgepakt en Sélina diende klacht neer. Maandenlang heeft ze met aan aware button, een alarmsysteem voor slachtoffers van huiselijk geweld, rondgelopen.

Het doorslaggevende moment om hem te verlaten, kwam er toen Sélina na een zoveelste ruzie door Gers van de trap werd gegooid. Dat gebeurde in het bijzijn van hun kinderen, Goud en Rocci. "Ik wilde niet dat mijn dochter later ook slaag zou krijgen in de gedachte dat zoiets normaal is", aldus Sélina.

Meer nieuws

Meer nieuws

.