Regi Penxten schrikt er zelf van wanneer hij naar 'Tien Om Te Zien' kijkt
COS
Regi Penxten schrikt er zelf van wanneer hij naar 'Tien Om Te Zien' kijkt
Foto: VTM

Regi Penxten zien we elke donderdag in 'Regi Academy'. Hij hoopt opnieuw een unieke stem te vinden voor zijn volgende single.

Vorig jaar was nog onduidelijk wat 'Regi Academy' teweeg kon brengen voor jonge artiesten. Pauline Slangen bewijst dat het een enorme springplank kan zijn. 'Duizend Sterren' was een grote hit en ook haar eerste solonummer 'Uit mijn hoofd' doet het erg goed.

Ook Berre, die scoort met zijn hit 'Say my name', leerden we in het programma kennen. Uiteindelijk viel hij door een slechte auditie af. Lester Williams suggereerde bij Regi nog dat ze iets met hem moesten doen.

"Maar ik kan maar in een beperkt aantal mensen tijd steken. Misschien zit er later nog wel een samenwerking in met Berre", merkt Regi op in Story. "Maar toch: hij in nog maar eens iemand die eerst bij ons zat."

"Als ik 'Tien Om Te Zien' zie: heel veel artiesten hebben wij gecreëerd. In sommige afleveringen hebben zes van de acht artiesten rechtstreeks of onrechtstreeks iets met mij te maken", aldus een trotse Regi Penxten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.