Olivia Trappeniers doet straffe onthulling over overleden vriendin Olivia Newton-John
COS
Olivia Trappeniers doet straffe onthulling over overleden vriendin Olivia Newton-John
Foto: Instagram @olivia.trappeniers

Op 8 augustus overleed zangeres en actrice Olivia Newton-John. Ze was bij het brede publiek vooral bekend als Sandy uit 'Grease'.

Olivia Newton-John bleek ook een heel goede vriendin van Olivia Trappeniers en haar mama. In 'Waarheid, Durven of Doen' vertelde Olivia over haar band met ONJ en wat een voorbeeld de zangeres en actrice voor haar was.

De eerste keer dat Olivia de 'Grease'-actrice ontmoette, was ze vier jaar oud. Via vrienden was Olivia's mama backstage geraakt tijdens een concert van Olivia. Sindsdien hoorden en zagen ze elkaar regelmatig.

Tijdens 'Waarheid, Durven of Doen' droeg Olivia een ketting met het woordje 'yes'. Die heeft ze van Olivia gekregen. "Ze zei: 'Zeg ja tegen elke uitdaging in je leven en tegen alle kansen. Zo groei je als persoon.'", herinnert Olivia zich.

Volgens Olivia was de Brits-Australische "keinormaal" en heel "down to earth". Het was trouwens Olivia Newton-John die Olivia aanraadde haar artiestennaam weer te veranderen. "Ze zei tegen mij: 'OT is geen... Doe maar terug Olivia.'", aldus Olivia Trappeniers.

Meer nieuws

Meer nieuws

.