Interview Niels Destadsbader over zijn avontuur bij ‘Zomerhit’: “Daar ben ik zelf het meest trots op”
WVDS
Niels Destadsbader over zijn avontuur bij ‘Zomerhit’: “Daar ben ik zelf het meest trots op”
Foto: VRT

Voor Niels Destadsbader en Siska Schoeters zit ‘Zomerhit 2022’ er ook op. Zes weken lang hebben zij interviews gedaan, repetities bijgewoond, zes shows gepresenteerd met als apotheose een live show om de winnares van dit jaar bekend te maken, Margriet Hermans.

Showbizz24 vroeg wat hen het meest bijblijft. “Ik denk dat wij vooral met onze ploeg en de VRT opnieuw de kans hebben gegeven aan Vlaamse artiesten om een podium te hebben en te laten zien waarmee ze bezig zijn”, antwoordt Niels Destadsbader.

“Daar ben ik zelf het meest trots op. En ik weet hoe blij de artiesten hiermee zijn. Dat ik daarvan een klein beetje deel van mag uitmaken, dat vind ik heel tof.”

“Voor mij is het de combinatie van alles”, vertelt Siska Schoeters. “Zomerhit is het werk van een heel team. Niels en ik zijn eigenlijk de allerlaatste die bij zo’n productie komen kijken. Andere mensen zijn daar al maandenlang op voorhand mee bezig.”

“Het waren allemaal droomedities, de zon heeft ook al die weken geschenen. En dat geeft mij een supergoed gevoel. Dus ben ik superdankbaar”, besluit Siska.

Het interview in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.