Niels Destadsbader gekleineerd door showbizzcollega: "Pak nu al een pilletje, zodat ik niet moet overgeven"
LHX
Niels Destadsbader gekleineerd door showbizzcollega: "Pak nu al een pilletje, zodat ik niet moet overgeven"
Foto: VRT - Damon De Backer

In de laatste aflevering van 'Viva la feta' is Niels Destadsbader 48 uur lang op bezoek bij Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham. Tijdens zijn verblijf op Sifnos is hij erg openhartig.

"Mensen denken vaak dat ik altijd zelfzeker ben", vertelt Niels Destadsbader in een preview van 'Viva la feta'. Toch is hij best onzeker, en dat komt deels door media als Studio Brussel, Humo, Knack en De Morgen. "Die mogen wat ik, Koen, Kris en weet ik wie allemaal doen, niet goed vinden", beweert hij.

Dat vindt Niels echt niet kunnen. "Dat gaat over respect. Geef mij niet dat gevoel, ik zal jou dat ook nooit geven", zegt hij. "Ik heb nog nooit iets verkeerds gezegd over een collega."

Zijn showbizzcollega's durven daarentegen die grens wél overschrijden. Zo zei een vrouwelijke collega ooit over hem: "Het idee dat ik naast Niels Destadsbader op een podium moet staan... Ik pak nu al een pilletje, zodat ik niet moet overgeven."

De identiteit van die collega kan hij niet prijsgeven. "Hoe heet ze weer? Het feit dat ik haar naam niet ken, zegt genoeg", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.