Natalia neemt drastisch besluit door zwangerschap: 'Onmogelijk'
PMN
Natalia neemt drastisch besluit door zwangerschap: 'Onmogelijk'
Foto: Play4

Zangeres Natalia opende donderdagavond met een knal het allereerste concert in de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Voor 2.500 enthousiaste muziekliefhebbers zette de Kempische zangeres een ijzersterk concert neer.

Gretig en met uitbundige dansmoves bespeelde Natalia het dolenthousiaste publiek. Zo wilde de zangeres de mensen echt een avond geven waarbij ze het afgelopen coronajaar konden vergeten. “Dat iedereen maar eens goed zot doet om alle miserie te vergeten.”

De zangeres bracht ook meer duidelijkheid over de komst van een mogelijk nieuw album. Er is al veel werk geleverd en er zijn al enkele demo’s klaar, vertelde ze aan het publiek. Maar er is beslist om de lancering van een nieuw album opnieuw nog even uit te stellen. 

De reden voor het uitstel ligt voor de hand. Zo wil Natalia na de lancering van een nieuw album natuurlijk ook overal haar nieuwe nummers gaan brengen. Aangezien de zangeres momenteel uitkijkt naar de komst van haar tweede kindje, is op tournee gaan momenteel onmogelijk. 

Maar Natalia maakte van de gelegenheid toch gebruik om haar fans te trakteren op al één nieuw nummer, in avant-première zeg maar, en dat werd door iedereen wel gesmaakt. Het was een mooi liefdesnummer met de typische Natalia pit in.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.