Natalia komt tot besef na zwangerschappen: "Zonder kan ik het niet"
COS
Natalia komt tot besef na zwangerschappen: "Zonder kan ik het niet"
Foto: VTM

De zomer is begonnen! Voor veel Vlaamse artiesten betekent dat de start van maanden vol optredens. Ook voor Natalia.

Voor Natalia is het de eerste zomer sinds de zwangerschappen van haar twee kinderen Bobbi-Loua en Apollo dat ze er weer helemaal zal invliegen. Op sociale media zagen we de afgelopen weken al hoe de zangeres zich nu voorbereid.

"Het is zover... summer has started! En mijn zomertour nu vrijdag ook! Stilletjes aan geraak ik terug in form, maar ik ben mijn lichaam helemaal aan het herontdekken, vermits er toch wel wat veranderingen optreden na het 'bouwen' van twee kindjes", lacht Natalia op Instagram.

"Ook mentaal is het nog even zoeken naar balans om te doen wat ik doe... Maar zonder sport of beweging kan ik het niet", bedenkt de zangeres zich. Op haar Bowflex MAX trainer M8i met de beats van 'Somebody To Love', Natalia's samenwerking met Mark With a K.

"Choose somebody to love, and that somebody should be YOU first!", besluit de zangeres. Natalia's fans moedigen de zangeres alvast aan tijdens haar training. "Zalige inspiratie", klinkt het. "Nice dat je weer lekker bezig bent!" En: "Wie is er hier een kanon!"

https://www.instagram.com/tv/CfI2M5WgleK/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.