Metejoor wil nog wat kwijt nadat hij naast 'Zomerhit' grijpt: "Daar zorgt Margriet Hermans nu voor"
COS
Metejoor wil nog wat kwijt nadat hij naast 'Zomerhit' grijpt: "Daar zorgt Margriet Hermans nu voor"
Foto: VRT

Zaterdag werd de 'Zomerhit' uitgereikt. Het waren niet de topfavorieten die met de trofee naar huis gingen, maar Margriet Hermans met haar aanstekelijke 'Lekker Blijven Hangen'.

Pommelien Thijs mocht zich met 'Ongewoon' al wekenlang topfavoriet noemen voor de winst. De enige kapers op de kust leken Metejoor & Snelle met 'Kijk Ons Nou'. Maar wij waren juist om te stellen dat we Margriet Hermans niet mochten onderschatten.

"Dat heb je dus als je favoriet bent, samen met Pommelien. Dan ga je van elkaar stemmen afsnoepen en dan is er eentje bij, ons lieve, schattige Margriet. En die gaat dan met het bot lopen. Het is haar volledig gegund", vertelde Metejoor na 'Zomerhit' aan HLN Showbits.

"Dikke dikke dikke merci! Jullie stemden, gedurende 6 weken, massaal voor de 'Zomerhit'. En 'kijk ons nou' we hebben genoten. Dankjewel, lieve schatten, jullie zijn geweldig!", laat Joris Van Rossem via Instagram weten aan zijn fans.

De zanger is natuurlijk een beetje teleurgesteld, maar over één ding is hij wel heel tevreden. Dat vertelt hij op Instagram. "Nog een dikke kus aan ons Margriet Hermans, want zij zorgt ervoor dat de trofee eindelijk nog eens richting de 'STILLE' KEMPEN kan reizen!", aldus Metejoor.

https://www.instagram.com/p/ChhHh4sLXDY/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.