Metejoor heeft een boodschap voor zijn vriendin Britt en zijn plusdochters
COS
Metejoor heeft een boodschap voor zijn vriendin Britt en zijn plusdochters
Foto: Photonews

Het gaat hard voor Metejoor. Elke single die de zanger de afgelopen twee jaar uitbracht, deed het meteen erg goed in de hitlijsten.

Net als veel van zijn collega's, stond Metejoor deze zomer al op verschillende podia. Komende zaterdag zien we hem weer tijdens 'Zomerhit'. De zanger maakt samen met Snelle namelijk kans op de trofee voor 'Kijk Ons Nou'.

Ook bij 'Tien Om Te Zien' passeert Metejoor geregeld. Onlangs kreeg hij er nog een platina plaat overhandig. 'Team Metejoor' en de fans werden uitvoerig bedankt op sociale media. En er was nog één persoon die een vermelding verdiende: vriendin Britt.

"Een dikke kus aan Britt voor alle onvoorwaardelijke support en zorgzaamheid", klonk het bij de zanger. Joris Van Rossem en Britt zijn al meer dan vier jaar samen. Britt is er dus al bij sinds Metejoors grote doorbraak.

Ook maandag mocht Joris zijn 'madam' in de bloemetjes zetten. In Antwerpen werd namelijk Moederdag gevierd. "Gelukkige Moederkesdag aan de meest geweldige mama van twee prachtige prinsesjes", aldus Metejoor bij een foto met Britt en zijn plusdochters Max en Luz.

Meer nieuws

Meer nieuws

.