Metejoor doet verrassende onthulling: "Als ik later een kind heb"
Metejoor doet verrassende onthulling: "Als ik later een kind heb"
Foto: GoPlay

Metejoor heeft deze zomer de handen vol met al zijn optredens. Tussendoor denkt de zanger soms terug aan hoe het vroeger was.

Metejoor heeft nog erg levendige herinneringen aan de gezinsvakantie uit zijn jeugd. Tijdens een van de tripjes - in Frankrijk - kwam hij iemand bijzonder tegen.

"We gingen voor het eerst naar een bungalowpark, ik was toen 11 jaar", vertelt hij aan Radio 1. "Het was een vakantie die ik niet leuk vond, tot ik kennismaakte met een bende kinderen. En daar zat een schattig, blond jongetje tussen - zijn naam was Zep."

"Een heel schattig ventje", gaat hij verder. "Ineens was de vakantie goed. Ik heb uren gespeeld met dat manneke, pingpongen en zo." Niet lang na die vakantie had Joris trouwens ook een knuffel, een aapje. "Dat heb ik toen Zepje genoemd", bekent hij.

Zep betekende toen zo veel voor hem dat hij soms nog steeds aan hem terugdenkt. "Ik had toen het gevoel: als ik later een kind heb van mezelf, noem ik hem Zep. Omdat dat zo'n schattig manneke was", aldus Metejoor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.