Marthe De Pillecyn van K3 windt er geen doekjes om: "Vind ik elke keer verschrikkelijk"
COS
Marthe De Pillecyn van K3 windt er geen doekjes om: "Vind ik elke keer verschrikkelijk"
Foto: VTM

De meisjes van K3 genieten momenteel van een welverdiende vakantie. Ze hebben een enorm drukke zomer achter de rug.

Komend weekend worden Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman nog op twee zomerfestivals verwacht. Daarna kunnen ze zich beginnen voorbereiden op het Nederlandse deel van de 'Kom Erbij'-tours.

De setlist daarvoor ligt al vast. Daar zitten natuurlijk nummers tussen die de K3'tjes graag zingen, maar ook nummers die ze het liefst zouden schrappen uit de setlist. Zo vindt Julia 'Waterval' fantastisch, maar vindt ze het niet makkelijk om te zingen.

Voor Hanne is 'Mango Mango', de meest recente K3-hit, verrassend genoeg geen favorietje. Dat komt door de modulatie (verandering van toonhoogte, red.). "Als ze nu die modulatie zouden knippen, dan zou ik het oké vinden, want dan vind ik dat nummer eigenlijk supertof", zegt Hanne bij HLN Showbits.

Marthe hoeft niet lang na te denken. "Bij mij is dat 'Hippie Happy Holiday'. Daar zit een noot in die ik elke keer verschrikkelijk vind. Maar als ze er dan uit is, ben ik wel gelukkig. Maar ik heb altijd stress voor dat liedje", bekent Marthe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.