Marie Verhulst geëmotioneerd na bijzondere mijlpaal: Fans willen nog wat kwijt
COS
Marie Verhulst geëmotioneerd na bijzondere mijlpaal: Fans willen nog wat kwijt
Foto: Instagram @verhulstmarie

Marie Verhulst heeft er lang op moeten wachten, maar enkele maanden geleden was het zover: Marie is nu het enige echte baasje van Samson. Gert Verhulst kon na een lange coronapauze eindelijk afscheid nemen.

Marie Verhulst zat sinds het afscheid van 'Samson & Gert' niet stil. De opnames van het nieuwe 'Samson & Marie IJsjestijd' gingen van start, de zomersingle 'Wij gaan naar Spanje' werd uitgebracht en Samson & Marie brachten voorleesverhalen uit.

Ook deze zomer is de agenda volgepland voor het duo. Samson & Marie staan namelijk in Plopsaland De Panne met hun eerste zomershow. Die ging maandag 8 augustus in première. "Mijn allereerste Zomershow", schrijft een ontroerde Marie op Instagram Stories. "Hartje vol! Bedankt aan iedereen die er was."

Marie krijgt heel wat positieve reacties. "Wauw, die eerste foto, Marie straalt!", klinkt het. "Zo trots op Marie! Ze is echt een toppertje", laat nog iemand weten. "Het was superleuk en heel grappig, proficiat Marie!", reageert nog een fan. "Jij ben echt een ster!"

"Voor wie wil komen kijken: iedere weekdag van augustus om 15.30 uur en 16.30 uur in Plopsaland De Panne", laat Marie weten. Tot en met 26 augustus kunnen fans nog genieten van een show vol "mooie liedjes, leuke dansjes en vele dolle fratsen".

https://www.instagram.com/p/ChAPcPeDAY2/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.