Laura Tesoro vertelt over de band tussen haar en Koen Wauters: "Zo zit het"
PMN
Laura Tesoro vertelt over de band tussen haar en Koen Wauters: "Zo zit het"
Foto: VTM

Elke dinsdagavond is er ‘Liefde Voor Muziek’. In deze tiende editie nemen onder meer Laura Tesoro en Koen Wauters deel. De twee delen een heel sterke band.

Laura Tesoro coverde in ‘Liefde Voor Muziek’ het nummer ‘Stil’. Een nummer dat Koen schreef na z’n scheiding toen de kinderen een eerste keer naar hun moeder Valerie De Booser gingen. “Ik wist niet dat stil zo stil kon zijn”, zei Koen daarover.

Het was dus een speciaal nummer dat Laura coverde. Ze zong dat in het Engels. Een dag later had Koen een gesprek met haar. Hij vertelde haar dat ze het fantastisch gedaan had.

Koen mag je eigenlijk wel de ‘ontdekker’ noemen van Laura Tesoro. Hij zag tijdens haar deelname aan ‘The Voice’ meteen haar talent. Ze werken ook regelmatig samen.

Laura Tesoro: "Koen Wauters is heel goede vriend van mij geworden"

“Koen en ik zijn elkaar al tegenkomen in veel tv-programma’s”, licht Laura toe bij Het Laatste Nieuws. “Als je dan een nummer van Clouseau voor hem zingt, zorgt dat natuurlijk wel voor extra druk. Ondertussen is Koen een heel goede vriend van mij geworden.”

“Hij is meer dan alleen maar mijn mentor of coach. Op muzikaal vlak komen we elkaar niet zo vaak tegen. Dit was de eerste keer dat we samen iets muzikaals deden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.