Laura Tesoro ontdekt keerzijde van de medaille: “Een verlieslatende hobby”
PMN
Laura Tesoro ontdekt keerzijde van de medaille: “Een verlieslatende hobby”
Foto: Photonews

Laura Tesoro is nu ook weer één van de coaches in ‘The Voice’. Iemand van haar team maakt nog kans op de eindoverwinning. Verder zien we haar ook nog in ‘Liefde Voor Muziek’.

Laura Tesoro maakt heel graag muziek. Alleen is er wel een keerzijde aan de medaille. “Muziek maken kost veel geld. Dat is zeker het geval als je geen monsterhits scoort”, verklapt Laura in de Qmusic-podcast ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen’. “Mijn tv-werk is eigenlijk mijn vast inkomen. Daar kan ik van leven.”

Dat is helemaal anders met haar muziek. “Mijn muziek is eigenlijk een verlieslatende hobby”, is Laura eerlijk. "Al mijn centen gaan ook naar mijn muziek toe, om muziek te kunnen blijven maken. Daar verdien ik eigenlijk niets aan, ook niet aan optreden. Het geld dat je daar hebt verdiend, investeer je meteen terug.”

Laura Tesoro kan leven van haar tv-werk maar niet van haar muziek

“Het is nu éénmaal zo dat mijn tv-carrière succesvoller is dan mijn muziekcarrière. Ik ben blij dat ik al tien jaar muziek kan maken. We zien wel hoe lang dat nog kan duren. Ik geniet er in ieder geval van dat ik dat nog kan doen.”

Laura heeft intussen ook een nieuw nummer uitgebracht. Het gaat om de cover ‘Oya Lele’ van K3 die ze bracht in ‘Liefde Voor Muziek’. De eerste reacties op het nummer zijn alvast veelbelovend.

Meer nieuws

Meer nieuws

.