Laura Tesoro merkt wel verschil sinds ze terug alleen woont: “Ik mag dat zeggen van hem”
PMN
Laura Tesoro merkt wel verschil sinds ze terug alleen woont: “Ik mag dat zeggen van hem”
Foto: Photonews

Laura Tesoro doet het met haar team momenteel goed in ‘The  Voice van Vlaanderen’. Ze is daar heel blij mee. De 27-jarige zangeres praat voor het eerst over haar liefdesbreuk.

Laura Tesoro zag een einde komen aan haar relatie met Jordan Butlers. Ze vertelt er voor het eerst openhartig over. Ze doet dat in de podcast ‘De Tien Meest Gegoogelde vragen’. Een podcast van Qmusic.

“De beslissing om een einde te maken aan onze relatie hebben hebben we samen genomen”, licht Laura toe. “We zijn als goede vrienden, met veel respect en liefde voor elkaar, uit elkaar gegaan. Het blijft natuurlijk wel moeilijk, we zijn zes jaar samen geweest.”

“Hij was mijn beste maatje en we leefden intens samen. Het is vreemd om hem niet meer zo dicht bij mij te hebben. We zijn nu écht oké en ik ben ook helemaal oké.”

Laura Tesoro: "Jordan en ik zijn in alle vriendschap uit elkaar gegaan"

In januari kwamen de eerste berichten van de relatiebreuk. Berichten uit de omgeving van Laura. “De breuk is nog pril”, klonk het toen. Laura en Jordan zijn intussen dus al enkele maanden uit elkaar.

Het leven gaat ook verder. Laura is alleen gaan wonen. “Of mijn huis rommelig is? Nu ik alleen woon eigenlijk niet”, lacht Laura. Ik hoef niet meer achter iemand aan te lopen. Ik mag dat zeggen, hij zou er om kunnen lachen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.