Koen Wauters merkt groot verschil na zijn scheiding van Valerie De Booser
LHX
Koen Wauters merkt groot verschil na zijn scheiding van Valerie De Booser
Foto: GoPlay

16 jaar lang was Koen Wauters getrouwd met Valerie De Booser. In 2020 maakten ze bekend dat ze uit elkaar gingen. Sindsdien is de zanger nog steeds single.

Toen Koen Wauters in het huwelijksbootje stapte met Valerie De Booser, koos hij niet voor een traditionele trouwring. In plaats daarvan liet hij een ring op zijn vinger tatoeëren.

Lange tijd na zijn scheiding was die nog steeds te zien, maar inmiddels is hij al wat vervaagd. De zanger heeft er immers voor gekozen om hem te laten verwijderen. "Een pijnlijk lang proces", noemt hij het in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Net als zijn ring is zijn verdriet om de scheiding inmiddels ook sterk vervaagd. "Het gaat heel goed", laat hij weten. Hij merkte dat hij, na de vele jaren met Valerie, wel wat tijd nodig had om zichzelf terug te vinden. "Dat is ondertussen gebeurd."

Het zorgt ervoor dat hij op dit moment een stuk beter in zijn vel zit dan een tijdje geleden. "De mensen voelen dat ook aan mij. Ik ben opener en bekijk het leven superoptimistisch. Op 10 geef ik mezelf een 9 tegenwoordig, da's hoog, hé."

Meer nieuws

Meer nieuws

.