Koen Wauters heeft nieuws over zijn zoon Nono: “Wil hij gaan doen”
PMN
Koen Wauters heeft nieuws over zijn zoon Nono: “Wil hij gaan doen”
Foto: VTM

Koen Wauters is alom tegenwoordig op televisie. Hij is coach in ‘The Voice’. Daarnaast is hij ook één van de deelnemers aan ‘Liefde Voor Muziek’.

Koen Wauters kreeg begin dit jaar een carrièreprijs. Het was een beetje verrassend. Aan stoppen denkt hij nog lang niet.

Koen probeert in de eerste plaats wel een goede papa te zijn voor zijn twee kinderen. Zita zei eerder al dat zowel hij als hun moeder Valerie De Booser er altijd zijn voor hen.

Koen heeft in Story meer nieuws over zijn zoon Nono Wauters. “Die focust momenteel zich volledig op school. Hij zit in het laatste jaar van het middelbaar.”

Nono Wauters wil verder gaan studeren

Nono heeft een beslissing genomen. “Hij wil normaal gezien voortstuderen, maar hij weet nog niet wat”, legt Koen verder uit. “Er zijn zoveel opties, maar hij informeert zich goed. Ik ben er zeker van dat hij de juiste keuze zal maken.”

Koen wil dat zijn kinderen nu nog niet bezig zijn met hoeveel geld ze later willen verdienen. Hij geeft zijn kinderen een gouden tip. “Als je je dag kan vullen met wat je gelukkig maakt, ben je de koning te rijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.