Kato Callebaut en Tom Dice hebben besluit genomen over zwangerschap
COS

Kato Callebaut en Tom Dice hebben een nieuw nummer uit. The Starlings werkten voor 'Under Your Spell' samen met Ozark Henry.

Kato Callebaut en Tom Dice gaan een drukke zomer tegemoet. Ook tijdens het najaar zitten The Starlings met hun theatertournee niet stil. "En ergens daartussen moet er nog een bevalling plaatsvinden", merkt het koppel op in Het Nieuwsblad.

Twee weken geleden maakten Kato en Tom op Moederdag bekend dat ze een kindje verwachten. Voor wanneer de bevalling is uitgerekend, houden ze liever voor zichzelf. "Doorgaans zijn we erg open naar ons publiek, maar dit willen we héél dicht bij ons houden."

"Ik kreeg al een aantal paniekerige reacties van fans. 'Die optredens daar en daar gaan toch nog door, hè?' Wees gerust, we blijven zo lang mogelijk optreden. Het is nog voor dit jaar, maar sowieso niet voor volgende week", lacht Kato.

Kijken we in de agenda van The Starlings dan zien we dat het koppel wel een pauze inlast in hun theatertournee 'Dream in full colour'. Tussen de shows op 12 oktober en 2 februari staat maar één show gepland op 8 december.

Meer nieuws

Meer nieuws

.