K3'tje Hanne Verbruggen in tranen: Ze wil iets kwijt over haar zoontje Julien
LHX
K3'tje Hanne Verbruggen in tranen: Ze wil iets kwijt over haar zoontje Julien
Foto: VTM

K3 is deze week de centrale artiest in 'Liefde Voor Muziek'. Van feestelijke revivals tot cynische ballads: de artiesten geven een unieke twist aan hun grootste hits.

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman mogen deze week achteroverleunen en genieten van de covers die de andere artiesten van hun muziek hebben gemaakt. Het meest emotionele moment is wanneer Jasper Steverlinck zijn versie van 'Mamasé' zingt.

Hij geeft het lied een heel nieuwe betekenis met 'Mama Said', wat vooral een impact heeft op Hanne. Zij is namelijk de enige van de K3-meisjes die moeder is: anderhalf jaar geleden verwelkomde ze haar zoontje Julien.

Ze kan het tijdens Jaspers optreden niet droog houden. "Als je mama wordt, verander je heel hard", reageert ze. "Je hele manier van denken en je kijk op de wereld staan niet meer in teken van jezelf. Je hebt een kwetsbaar wezentje op de wereld gezet en je weet dat dat voor uitdagingen komt te staan."

Gelukkig zijn er ook artiesten die een tegengewicht bieden. Zo doen Suzan & Freek een feestje losbarsten met hun versie van 'Tele-Romeo' en gooit Regi zijn Ibiza-saus over 'Ushuaia'.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp

Meer nieuws

Meer nieuws

.