Jonas Van Geel uit zijn frustraties: "Heb ik echt een hekel aan"
Jonas Van Geel uit zijn frustraties: "Heb ik echt een hekel aan"
Foto: VTM

Jonas Van Geel staat binnenkort in het theater met Gert Verhulst, James Cooke en Jelle Cleymans. Het viertal acteert samen in 'Vergeet Barbara', een musical met hits van Will Tura. 

Net als iedereen heeft Jonas Van Geel bepaalde dingetjes die hem irriteren. Zoals het gepiep van de wasmachine wanneer de was klaar is. "Als je op een ochtend rustig koffie zit te drinken en dat gaat af... Daar kan ik niet tegen", zegt hij aan 'Humo'.

Iets belangrijkers dat Jonas soms kan storen, is communicatie. “Ik heb echt een hekel aan mensen die niet benoemen waar het over gaat. Ik houd van oprechte, eerlijke communicatie", klinkt het.

Jonas haalt graag een voorbeeld aan. “Onlangs na een optreden haalde onze mixer nogal fel uit naar onze bassist Hein, een iets oudere Nederlander. Hij was te laat voor de soundcheck. Het was blijkbaar iets te gezellig in de backstage."

Maar Hein vond dat geklaag niet erg. "Hij was één en al lof voor de bassist. 'Daar hou ik van, dit soort emotie. Dankjewel om dit te zeggen', zei Hein toen."

"Toen ik dat zag, dacht ik: ‘kijk, zo kun je ook daar dus ook op reageren'", besluit Jonas Van Geel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.