Iedereen zegt hetzelfde over Pommelien Thijs in 'De Expeditie'
LHX
Iedereen zegt hetzelfde over Pommelien Thijs in 'De Expeditie'
Foto: Instagram @pommelienthijs

Pommelien Thijs is een van de bekende gezichten die meedoen aan 'De Expeditie: Groenland'. Ook zij gaat tot het uiterste.

In 'De Expeditie' toont Pommelien Thijs zich bijzonder openhartig. "Ik ben veel aan het denken aan mijn vrienden en familie en aan mijn oma", vertelt ze. 

"Ik heb heel deze dag op het randje van wenen gestaan. Maar niet slecht wenen, gewoon echt ontroerd zijn door wat je ziet."

Pommelien verloor haar oma net voordat ze op expeditie vertrok. "Ik heb een supermooi afscheid van haar gehad. Echt nog alle momenten die je zou willen beleven met iemand die heel lang ziek is. Ik voel haar hier echt op veel manieren. Ik voel mijn oma hier heel dichtbij. Dat is fijn."

Ze mag dan nog maar 22 jaar oud zijn, veel kijkers staan versteld van haar maturiteit. "Zo jong en al grotendeels weten wat het leven inhoudt", reageren ze op sociale media. "Zo jong, maar zo sterk."

"Zo'n mooi meisje vanbinnen en vanbuiten. Ze is altijd zo dankbaar", merken ze ook op. "Ik heb enkel nog maar meer respect voor haar gekregen. Wat een topmeid!" "Het hart zit op de juiste plaats." "Straffe madam."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.