Het loopt mis bij Julia Boschman: Koen Wauters denkt er het zijne van
LHX
Het loopt mis bij Julia Boschman: Koen Wauters denkt er het zijne van
Foto: VTM

Deze week draait de aflevering van 'Liefde Voor Muziek' rond K3. De andere artiesten trakteren Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman op verrassende versies van hun hits.

In 'Liefde Voor Muziek' maakt Julia Boschman deze week een autorit samen met Koen en Kris Wauters. Zij zit aan het stuur, maar aangezien ze nog niet lang haar rijbewijs heeft, zijn de mannen er niet helemaal gerust in.

Daar hebben ze een goede reden voor: Julia vertelt dat ze in haar straat al eens tegen een geparkeerde auto gereden is. "Een kusje gegeven", noemt ze het.

"Ik raakte die auto en dacht: daar heb ik wel tegen gezeten." Ze had echter veel haast en dacht dat het allemaal niet zo erg zou zijn. Daarom reed ze door en belde haar moeder om haar te vragen of ze eens kon gaan kijken.

"Als heel dat verhaal gedaan is, toont ze een foto van een auto waar de deur gewoon geramd is", lacht Koen Wauters. Inderdaad, er zit een serieuze deuk in.

Daarom besluiten Koen en Kris om Julia een parkeerles te geven. Met een kleine tip blijkt dat verrassend goed te gaan. "Ze had één opmerking nodig, en eigenlijk lukte het nadien altijd", klinkt het.

Ook Julia is tevreden. "Ik heb gewoon parkeerles gehad van Clouseau, wie kan dat zeggen?", reageert ze enthousiast.

Meer nieuws

Meer nieuws

.