Hanne Verbruggen is het opgevallen bij haar zoontje Julien: “Hij is er niet oké mee”
PMN
Hanne Verbruggen is het opgevallen bij haar zoontje Julien: “Hij is er niet oké mee”
Foto: Instagram @hannecarry__

Voor heel wat mensen is het paasvakantie. Zij kunnen lekker genieten van de vakantie. Vakantie zit er voor de meisjes van K3 niet in.

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman moeten werken tijdens deze paasvakantie. Ze spelen een resem voorstellingen van de Studio 100-musical ‘De Drie Biggetjes’. Deze week staan ze meermaals in de Trixxo Arena in Hasselt. Volgende week trekken ze naar het Concertgebouw in Brugge.

Het gaat snel voor de meisjes van K3. “We hebben onze vijftigste show achter de rug”, merkt Marthe op bij Het Laatste Nieuws. “We zijn bijna in de helft.”

Hanne: "Het gaat goed met mijn zoontje Julien"

Door de vele shows ziet Hanne haar zoontje Julien een stuk minder. “Zowel nu in Hasselt als in Brugge zijn het veel shows op korte tijd”, zegt ze. “We hebben ook wel twee weken wat rustiger gehad en toen heb ik hem wel vaak gezien.”

Hoe gaat het nu met Hanne’s zoontje Julien? “Het gaat goed met hem”, licht het K3’tje toe. “Alleen is hij niet zo klein meer. Ik vind dat hij snel groeit, dus dat gaat wel goed.”

“Hij heeft mij ook al gezien in mijn kostuum van ‘De Drie Biggetjes’”, legt Hanne verder uit. “Toen ik hem wilde knuffelen, was het echt zo van: ‘Wie ben jij?’ Hij begon ook heel hard op die neus te slaan. Dus hij was daar niet helemaal oké mee.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.