Hanne en Marthe van K3 steken de draak met Julia: "Jullie zijn echt de verschrikkelijkste collega's ooit"
COS
Hanne en Marthe van K3 steken de draak met Julia: "Jullie zijn echt de verschrikkelijkste collega's ooit"
Foto: VTM

De meisjes van K3 zagen we afgelopen zondag met 'Mango Mango' bij 'Tien Om Te Zien'. Binnenkort zullen ze ook met 'Waterval' aan bod komen.

Achter de schermen na hun eerste 'Tien Om Te Zien'-opnames gaat het er zoals we dat van de K3'tjes gewend zijn vrolijk aan toe. Marthe De Pillecyn merkt in 'K3 Vlogt' op VTM GO plots wat bijzonders op aan Julia's make-up.

Het erg goed bewonderen lukt niet heel goed. "Ik kan m'n ogen weer niet helemaal stilhouden", legt Julia Boschman uit. Met knipperende ogen steekt Marthe de draak met haar collega. "You're beautiful", zingt ze erbij. "It's trueeee", doet ook Hanne Verbruggen mee.

"Jullie zijn echt de verschrikkelijkste collega's ever", klinkt het grappend bij Julia. "Ooooooh", klinkt het 'verontwaardigd' bij Hanne en Marthe. "Doei", wandelt Julia weg met haar churros in de hand.

"Ja, ga maar door die deur daar. Kom, maak dat je gaat", wuift Marthe het blonde K3'tje weg. "Ga! Ga naar de dvd's kijken", steekt Hanne vervolgens de draak met de uitspraak van Kristel Verbeke in 'K2 zoekt K3'.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.