Er moet Margriet Hermans wat van het hart over Pommelien Thijs
COS
Er moet Margriet Hermans wat van het hart over Pommelien Thijs
Foto: VRT

Margriet Hermans mocht zaterdag tot haar grote verbazing de 'Zomerhit'-award in ontvangst nemen. Met haar 68 lentes is Margriet meteen ook een van de oudste winnaars ooit.

Margriet Hermans moest het tijdens 'Zomerhit' opnemen tegen een heleboel jonge artiesten. Zo'n jonge mensen met bakken talent zijn er tegenwoordig in overvloed. Dat ziet ook Margriet, maar ze blijkt geen fan van programma's waarin er de afgelopen jaren veel ontdekt werden.

"Wedstrijden als 'The Voice' bijvoorbeeld zetten mensen op het verkeerde pad. Superstemmen, maar zet die op een podium en ze overleven het niet. Je moet niet alleen goed kunnen zingen. Je moet dus ook die persoonlijkheid hebben. En dat ontbreekt vaak", zegt Margriet in Het Nieuwsblad.

Wie het volgens Margriet wél in zich heeft? Pommelien. "Ze ontwerpt haar eigen kleren. Ze durft schrijven over onderwerpen die niet evident zijn, zoals haar gevoelens voor meisjes. Chapeau. En kijk naar Natalia. Naar Cleymans en Van Geel. Dat zijn persoonlijkheden. Zij zijn zichzelf."

Meer nieuws

Meer nieuws

.