De missie van ‘De Romeo’s’ op ‘Schlager aan Zee’: “We gaan ze even corona laten vergeten!”
PMN
De missie van ‘De Romeo’s’ op ‘Schlager aan Zee’: “We gaan ze even corona laten vergeten!”
Foto: Photonews

De eerste ‘Schlager aan Zee’, zeg maar de zomereditie van Het Schlagerfestival, was in Middelkerke de eerste grote afspraak die de talrijke fans hadden met hun geliefde Nederlandstalige artiesten. Voor je in het najaar weer terecht kan in de Hasseltse Ethias Arena, lieten ‘De Romeo’s’ aan de kust het publiek al een eerste keer helemaal uit de bol gaan!

Net als ‘De Romeo’s’ keek het publiek uit naar die eerste editie van het Middelkerkse ‘Schlager aan Zee’. In de goedgevulde Proximus Pop-Up Arena genoot iedereen zichtbaar van de optredens. “Het was fantastisch. Niet alleen voor ons, maar ook voor het publiek. De mensen zijn overduidelijk blij en vinden het fijn dat ze op een veilige manier iets leuk kunnen doen en feesten”, vertelt Gunther Levi aan Showbizz24.be.

“Ik heb het gevoel dat het de mensen extra adrenaline geeft. Ik kan er geen beter woord voor verzinnen”, vult Davy Gilles zijn collega Gunther aan. De setlijst waarmee ze op het podium staan wordt door ‘De Romeo’s’ niet aangepast: “Waarom zouden we? Feest en ambiance zijn ons handelsmerk. De mensen verwachten dat en je ziet ook zelf dat iedereen zich hier netjes en gedisciplineerd aan de regels houdt”, merkt Gunther Levi op.

Volgens Chris Van Tongelen is het festival een goede manier om mensen even hun zorgen te laten vergeten: “Er is al genoeg miserie geweest de voorbije maanden, dus als ze hier zijn willen ze dat graag even vergeten en zich, net als wij, eens goed amuseren. Als je na afloop ziet dat iedereen met een stralende glimlach naar huis gaat, dan zijn wij in ons missie meer dan geslaagd.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.