Christoff wil zijn grote droom in vervulling laten gaan maar dat gaat niet simpel worden
PMN
Christoff wil zijn grote droom in vervulling laten gaan maar dat gaat niet simpel worden
Foto: Photonews

Christoff koestert een grote droom. Die zou haar graag in vervulling zien gaan. Simpel gaat dat echter niet worden.

Christoff zou heel graag voor de paus zingen. Als hij zijn droom in vervulling wil laten gaan, is het nu wel de moment. De paus reist in september af naar ons land.

De paus zal in de basiliek van Koekelberg een viering bijwonen. Die basiliek van Koekelberg is voor Christoff geen onbekend terrein. Het is er een jaarlijkse traditie dat hij er zijn kerstconcerten brengt. Christoff zingt er ook tijdens het Hemelvaartsweekend.

Martine Motteux-Abbeloos is directeur-generaal van de basiliek van Koekelberg. Hij weet van Christoff zijn droom en draagt de zanger een warm hart toe. Martine wil dan ook heel graag helpen.

“Christoff heeft het afgelopen decennium veel betekend voor ons. Zijn jaarlijkse kerstconcert is steeds uitverkocht en zet de basiliek altijd op een positieve manier in de aandacht”, reageert Martin bij Het Laatste Nieuws. “Bovendien is hij een heel gelovig man met het hart op de juiste plaats. Dus doen we graag iets voor hem terug.”

Christoff hoopt binnenkort te kunnen zingen voor de paus

Het klinkt Christoff als muziek in de oren. De paus landt op 21 september of 28 september in België. Hij brengt ons land een tweedaags bezoek.

“Door alle gebeurtenissen in de wereld, merk ik dat er steeds meer mensen nood hebben aan steun, een luisterend oor en iemand die hen moed inspreekt”, vertelt Christoff. Het idee dat hij misschien voor de paus mag zingen is een droom die uitkomt voor hem. “Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun vanuit de basiliek en zou ontzettend vereerd zijn om paus Franciscus te mogen ontmoeten en een lied voor hem te mogen zingen?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.