Interview Celien Hermans over negatieve ervaring: “Heb ik jaren met tegenzin gedaan”
WVDS
Celien Hermans over negatieve ervaring: “Heb ik jaren met tegenzin gedaan”
Foto: Facebook

Celien Hermans heeft duidelijk de muzikale kant van haar moeder Margriet Hermans geërfd. Maar de zangeres vond muziek niet altijd zo geweldig. In een interview met Showbizz24 gaat ze terug naar de oorsprong van haar muziekcarrière. 

Celien Hermans (29), dochter van Margriet Hermans (68), kwam vanaf een jonge leeftijd in aanraking met muziek. Maar dat was niet altijd even fijn voor Celien. "Ik moest als kind verplicht naar de muziekschool van mijn moeder.” 

“Ze zei dan: ‘Je moet muziek leren, je gaat daar blij mee zijn’. Want zij heeft dat zelf nooit mogen doen", vertelt Celien eerlijk aan Showbizz24. 

"Vandaar ben ik jaren met tegenzin naar de muziekschool gegaan totdat ik merkte dat ik er toch wel iets mee aankon. Ik heb ook piano leren spelen." 

"Zelf liedjes schrijven is ontstaan toen ik op de kunstacademie zat. Daar zat ik op internaat en 's avonds mochten we de piano en muzieklokalen gebruiken.”

“Volgend jaar is het al 10 jaar geleden dat ik meedeed aan 'De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen’. En ik word nog steeds heel gelukkig van liedjes schrijven”, besluit Celien.

Waar Celien haar inspiratie voor haar muziek haalt en of wat ze verkiest: zingen of theater, dat ontdek je in de video hieronder. 

Celien Hermans is in oktober te zien in ‘Het Spook van de Operette’. Een komisch stuk onder regie van Manu Jacobs met in de hoofdrollen Luc Caals, Dirk Van Vooren en Hugo Sigal. Tickets zijn HIER beschikbaar. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.