Camille reageert op lelijke commentaar die ze krijgt: “Kan bij sommige mensen voor mentale schade zorgen”
PMN
Camille reageert op lelijke commentaar die ze krijgt: “Kan bij sommige mensen voor mentale schade zorgen”
Foto: VTM

Camille heeft een heel drukke zomer achter de rug. Ze holde van het ene podium naar het andere.

Waar Camille op het podium stond, zorgde dat regelmatig voor chaos. Marktpleinen moesten afgesloten worden wegens veel te veel volk.

Camille is afkomstig uit Wevelgem. Ze is haar ouders heel dankbaar. “Door hen ben ik woordkunst-drama gaan studeren”, vertelt de zangeres aan Radio 2.

“Mijn mama heeft mij ook ingeschreven bij ‘In The Picture’. Daar heb ik ook de auditie van #LikeMe’ gezien. Zonder mijn ouders stond ik hier niet.”

Camille heeft ook heel veel fans. Soms komt er ook al eens kritiek. “Ik probeer te vermijden om commentaren te lezen op de sociale media”, is ze eerlijk.

“Iedereen mag een mening hebben en niet iedereen moet het tof vinden wat ik doe. Daar heb ik geen probleem mee, maar het moet wel beleefd blijven.”

Lelijke commentaar
Een paar maanden geleden zijn er door een journalist allemaal lelijke dingen over Camille verschenen nadat de man naar ‘Liefde Voor Muziek’ had gekeken. Hij zei dat Camille haar benen melkflessen waren.

“Dat is niet leuk”, zegt ze daarover. “Maar het raakt mij niet extreem hard. Ik ben tevreden met hoe ik eruit zie.”

“Bij sommige mensen kan dat wel hard aankomen. Het kan bij hen voor mentale schade zorgen. Daarom heb ik ook gereageerd op die opmerking."

Meer nieuws

Meer nieuws

.