Bart Kaëll maakt zich bedenking: “Pas dan willen Luc en ik nadenken over eigen docusoap”
PMN

Bart Kaëll en Luc Appermont hebben al eens een theatershow gedaan doorheen Vlaanderen en plannen een vervolg. Ze zijn duidelijk nog niet uitverteld.

Docusoaps en realityseries zijn heel succesvol momenteel. Luc Appermont en Bart Kaëll zijn een heel geliefd showbizzkoppel, zouden zij een reeks over hun leven zien zitten?

“We hebben beslist om onze theatershow uit te stellen naar volgend jaar. Er zijn heel wat uitgestelde programma’s die nu eerst nog aan bod komen. We willen dat het publiek een goed gevoel heeft als ze naar het theater komen”, legt Bart Kaëll uit.

“Onze theatershow ligt in het verlengde van onze vorige show. Alle verhalen waren nog niet verteld. We vertellen over bepaalde thema’s die we in ons leven hebben ervaren en hangen daar dan een liedje aan dat erbij past”,  licht de zanger toe.

Docusoap

Zouden Luc en jij ingaan op een voorstel om mee te doen in een docusoap? “Dat hangt van het format af. Gewoon maar ons volgen vind ik niet sterk genoeg, het programma moet ergens over gaan en dus inhoud hebben. Sensationele elementen alleen maar om te scoren vinden wij niet gepast."
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.