Interview Bart Kaëll heeft fijn nieuws te melden samen met Luc Appermont
WVDS
Bart Kaëll heeft fijn nieuws te melden samen met Luc Appermont
Foto: VTM

Bart Kaëll en zijn man Luc Appermont kijken uit naar september. Dan gaat hun theatertour opnieuw van start: ‘Luc & Bart: Een Paar Apart’. Het wordt de tweede editie.

Het is Luc Appermont die Bart Kaëll heeft moeten overtuigen om een nieuwe tour te doen. Bart geeft toe dat het enorm veel werk is.

“De aanleiding is het feit dat er zoveel positieve reacties kwamen op de eerste tour”, zegt de populaire zanger aan Showbizz24. “De mensen zeiden me: ‘Je gaat toch zeker nog een tweede editie doen’ en we hadden zelf het gevoel dat we nog niet alles verteld hadden.”

Luc zal ook opnieuw meezingen in de theatertour. “Vorig jaar heb ik hem serieus moeten overtuigen om mee te zingen”, bekent Bart. “Dit jaar doet hij dat opnieuw: hij zingt enkele nummers apart en we zullen ook opnieuw samen zingen.”

Bart geeft nog graag wat uitleg voor de mensen die niet naar de eerste tour zijn komen kijken. “We vertellen verhalen, een beetje toneel, aangepaste liedjes bij de verhalen, … Het is een beetje varieté, een beetje van alles. En vooral: veel mensen zullen zich herkennen in de verschillende verhalen”, aldus Bart Kaëll.

Meer informatie over de theatertour en tickets vind je hier: www. bartkaell.be 

Bekijk het volledige gesprek met Bart Kaëll via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.