Bart Kaëll heeft fijn nieuws te melden
PMN

Bart Kaëll, al jarenlang een topper in de Vlaamse muziekwereld, heeft een nieuwe single uit. ‘Zomerlief’ is een sfeervol lied dat je meeneemt op de warme winden uit het zuiden.

“Ik heb een nieuwe single gelanceerd. Het is een heel mooi nummer dat tot stand gekomen is met Jan Leyers. We hebben elkaar twee jaar geleden ontmoet bij ‘Liefde voor Muziek’.”

“Er was onmiddellijk een wederzijds respect en bewondering voor elkaar. Jan stelde voor om enkele nummers voor me te schrijven. En het zijn prachtige teksten geworden. Dit is een eerste nummer, maar in de toekomst mogen de fans nog meer liedjes van zijn hand verwachten.” 

“‘Zomerlief’ doet denken aan een Franse chanson maar dan in het Vlaams. En het gaat over een zomerlief, wat ook tegelijk de titel is. Het is een rustig nummer met heel veel sfeer in. Het is de bedoeling dat je je een beetje laat meevaren op de warme winden uit het zuiden.”

Nieuwe nummer 1 hit

“Het is een moeilijke tijd om platen uit te brengen. De showbizz verloopt altijd in een golfbeweging. Soms gaat het heel goed, soms iets minder. Maar voor mij gaat het heel goed en een hit scoren wil ik zeker nog wel eens, dus misschien bij deze.” 

Hier kan je de nieuwe single downloaden: https://spinnup.link/476747-zomerlief

Meer nieuws

Meer nieuws

.