Kelly Pfaff lokt erg kritische en teleurgestelde reacties uit bij kijkers
COS
Kelly Pfaff lokt erg kritische en teleurgestelde reacties uit bij kijkers
Foto: VTM

Op VTM 2 werd de afgelopen weken gezocht naar dé durfal van Vlaanderen in 'De Grootste Lefgozer'. Kelly Pfaff, die zelf niet bang is van een uitdaging, presenteerde het programma.

Kelly Pfaff had vorig jaar al eens geproefd van het presenteren in 'Waar Voor Je Geld?'. In 'De Grootste Lefgozer' kon ze die ervaring gebruiken. Wij vroegen hoe Kelly het er volgens jullie van afgebracht had. De meningen zijn erg verdeeld.

"Ik vind dat er veel betere presentatrices zijn", klinkt het op Facebook. "Veel te hoogmoedig, James Cooke zou dat beter gedaan hebben", vindt een andere kijker. Anderen spreken dan weer over "te veel streken" en "te gemaakt". "Tot mijn spijt niet zo denderend, meestal is ze spontaan", vindt iemand.

Anderzijds zijn veel kijkers vol lof over Kelly. "Ze moest haar gezicht uitdrukkingsloos houden, mocht zelfs niet glimlachen. Ik vind dat ze het heel goed gedaan heeft", lezen we. "Ze heeft dat heel goed gedaan, heb ervan genoten." En: "Ze doet het prima. Straffe madam."

"Geweldig hoe ze soms haar lach moest inhouden!" Toch hebben kijkers ook wat opbouwende kritiek: "Ze deed heel stoer, ik zou liever zien dat ze zichzelf bleef", klinkt het. En: "Mocht iets minder streng en kil overkomen. Voor de rest oké gepresenteerd. De proeven waren te heftig, kon het soms niet aanzien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.