VTM

Oeps! Tine Embrechts verklapt per ongeluk iets over 'The Masked Singer'

door: LHX
Tine Embrechts, 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Vorig jaar nam Tine Embrechts deel aan 'The Masked Singer', in het pak van Flamme Fatale. Dit jaar zit ze in het speurderspanel.

Tine Embrechts amuseert zich enorm als speurder in 'The Masked Singer', maar het speuren zelf gaat haar niet zo goed af. Ze heeft nog niet vaak juist geraden.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws vertelt ze dat daar in de komende afleveringen nog verandering in komt. "Ik ga nog altijd niet beweren dat ik de beste speurder ben van de hoop, maar af en toe heb ik toch eens iemand juist geraden", zegt ze.

Van de wedstrijd tussen de speurders, waarbij ze bij elke zanger hun eerste gok in een kluisje steken, trekt ze zich echter niet al te veel aan. "Op zich is het een leuk extra spelelement: de beste speurder wint. Maar wat wint die? Is dat al gezegd?"

Daar praat ze ei zo na haar mond voor bij: de prijs is immers nog niet bekend. "Shit, ik ging het bijna zeggen", zegt ze opgelucht.

Wél verklapt ze al min of meer wat de uitkomst zal zijn van de wedstrijd. Ze laat immers blijken dat de prijs haar maar weinig kan schelen. "Ik heb al zoveel gewonnen in mijn leven. Ik heb een rijk leven", klinkt het. Tja, dat is wel duidelijk: het is alvast niet Tine die de beste speurder wordt!

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!