Boer Zkt. Vrouw Na uitzending dramatische wending in 'Boer zkt Vrouw': Hoefsmid Raphaël stort helemaal in
COS
Na uitzending dramatische wending in 'Boer zkt Vrouw': Hoefsmid Raphaël stort helemaal in
Foto: VTM

Afgelopen zondag liep het helemaal mis in 'Boer zkt Vrouw'. Een incident op de manège bij Raphaël deed de gemoederen hoog oplopen.

Jolyn trof Jasha aan in de caravan bij Raphaël. Hoewel er niks gebeurd is, was het kwaad al geschied. Dat Jasha over het nachtelijke bezoekje had gelogen, deed Jolyn en Katrijn de geloofwaardigheid van Jasha en Raphaël in twijfel trekken. 

Jolyn besloot de boerderij te verlaten. Katrijn wou alsnog met een schone lei beginnen, maar Raphaëls besluit stond na alle drama vast: hij wou verder met Jasha. De uitzending van de pijnlijke wending, hakt er goed in bij de hoefsmid.

"Raphaël is over zijn toeren en heeft wat tijd nodig voor zichzelf", zegt een woordvoerder van VTM aan Dag Allemaal. "Raphaël had iets anders verwacht van zijn deelname", zegt Dina Tersago in het weekblad. "De teleurstelling is heel groot dat het zo snel fout is gelopen met Jolyn en Katrijn."

Raphaël wordt bovendien enorm hard aangepakt op sociale media na zijn uitspraken tegenover de dames. Ook dat hakt erin. "Over zulke commentaren heb je geen enkele controle, dat maakt het er zeker niet makkelijker op", aldus Dina.

Meer nieuws

Meer nieuws

.