VTM

Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens laat met bijzondere boodschap plots van zich horen

door: COS
Nathalie Meskens
Afbeelding bron: VTM

Lange tijd was Nathalie Meskens niet van televisie weg te denken. De actrice en presentatrice was in verschillende VTM-programma's te zien.

Nathalie Meskens was in 2022 te zien in 'Paradijs zoekt Personeel' en wat later in een nieuw seizoen van 'Beste Kijkers'. Dat liep tot 9 november. Daarna verdween Nathalie uit beeld. Ook op sociale media hoorden we haar al een hele tijd niet.

Afgelopen weekend verscheen het voor het eerst in maanden nog eens een bericht op Instagram. Daar heeft het VTM-gezicht een mooie reden voor. Haar dochtertje Lima werd op 25 maart namelijk al drie jaar oud. Met een mooie tekst zet ze haar oogappel in de bloemetjes.

"Happy birthday mijn allerliefste heerlijke grote schat van mijn hart! Drie jaar word je vandaag, wat gaat het toch snel... Ik hou zoveel van je en ben zo fier op wie je nu al bent, zo grappig en lief en avontuurlijk en warm en bruut en koppig en eerlijk en veel te zelfstandig voor je leeftijd."

"Mijn prachtige blonde Mowgli, je bent de heerlijkste dochter die een mama zich kan wensen en ik zal er alles aan doen om ook de allerbeste mama voor je te zijn... Love you soooooooo much", aldus Nathalie Meskens, die zich met haar gezin op Costa Rica bevindt.