The Masked Singer Mummie Véronique De Kock in paniek tijdens 'The Masked Singer': "Eén cruciale flater begaan"
COS
Mummie Véronique De Kock in paniek tijdens 'The Masked Singer': "Eén cruciale flater begaan"
Foto: VTM

In 'The Masked Singer' namen we vrijdag afscheid van Mummie. Niemand minder dan Miss België 1995 Véronique De Kock hield zich schuil onder het masker.

Véronique De Kock heeft enorm genoten van de fantastisch ervaring. Het moeilijkste aan het hele avontuur vond ze - zoals veel van haar 'The Masked Singer'-collega's, de zwijgplicht. In het begin viel dat nog mee, maar naarmate de afleveringen vorderde kreeg ze meer en meer berichtjes.

"Komaan Véro, zeg het nu maar, ontkennen heeft geen zin meer", klonk het. "Ik stond met mijn mond vol tanden, en dan maar blijven ontkennen en liegen, echt niet tof!", zegt Véronique aan HLN. Haar 'vaste kern' wist het natuurlijk wel. Haar man lichtte ze als eerste in.

"Thuis heb ik wel één cruciale flater begaan: ik had het contract op de keukentafel laten liggen en mijn oudste zoon had het gezien. 'Awel mama, moet je mij niets vertellen?', vroeg hij toen ik thuiskwam. Gelukkig is Sébastien al achttien en kan die zijn mond houden, anders had ik serieus in de problemen gezeten."

"Maximilien, de jongste, wist het ook vrij snel. Hij vond het keispannend dat hij iets wist wat anderen nog niet wisten. Voor hem is het ook allemaal heel spectaculair geweest. Tegen mijn vast winkelpersoneel heb ik dikwijls ook moeten liegen. Bij deze mijn excuses!", aldus Véronique 'Mummie' De Kock.

Meer nieuws

Meer nieuws

.