Mathias Coppens deelt heerlijke vakantiefoto's met vriendin Linn en kinderen
COS
Mathias Coppens deelt heerlijke vakantiefoto's met vriendin Linn en kinderen
Foto: Instagram @mathias.coppens

Mathias Coppens is sinds zijn huwelijksbreuk met Sarah Van De Put weer gelukkig in de liefde. Hij is al meer dan een jaar samen met Linn Trappeniers.

Mathias Coppens en Sarah kondigden in april van 2020 aan "in alle vriendschap" uit elkaar te gaan. Op professioneel vlak zouden ze wel blijven samenwerken. Het is ook op het werk dat Mathias opnieuw de liefde vond.

Eén jaar geleden, in augustus 2021, stelde Mathias ons officieel voor aan vriendin Linn Trappeniers met een foto op Instagram. Ze leerden elkaar kennen bij Roses Are Blue, het productiehuis van Mathias. Linn werkt er als producer.

Sindsdien zien we Linn af en toe verschijnen op de sociale media van de presentator. Linn lijkt het ook erg goed te kunnen vinden met Mathias' kinderen Marcel en Lowis. Eerder deze maand zagen we hen al tijd samen doorbrengen op het veld.

Nu lijken ze voor het eerst op vakantie te zijn samen. Mathias, Marcel en Linn poseren bij surfboards. En daar blijft het niet bij. Marcel en Linn wagen zich ook aan de golven. 

https://www.instagram.com/p/Cfo-iNEIq79/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Cf9nb29sN7L/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.