Kijkers hebben allemaal dezelfde opvallende boodschap voor VTM na nieuws over 'Tien Om Te Zien'
COS
Kijkers hebben allemaal dezelfde opvallende boodschap voor VTM na nieuws over 'Tien Om Te Zien'
Foto: VTM

We mogen nog zes afleveringen van 'Tien Om Te Zien' verwachten, maar VTM bracht na het einde van de opnames alvast goed nieuws: het programma keert volgend jaar terug!

Het nieuws wordt bijzonder goed onthaald. "Super" en "geweldig" vindt iedereen. Toch zien de fans van het programma een heleboel verbeterpuntjes. Die laten ze achter op de sociale media van VTM.

Kijkers zijn het erover eens dat er wat veranderd moet worden aan het podium. Dat is nu veel te laag en mag dus een stuk hoger. "Veel mensen zagen niks, ook door die bordjes vooraan", merkt iemand op.

Daarnaast willen veel mensen ook dat de locatie van 'Tien Om Te Zien' verandert. Nu vonden de opnames plaats in Westende. "Het zou beter terugkomen naar waar het thuishoort: Blankenberge", lezen we meermaals.

Kijkers vinden de terugkeer van 'Tien Om Te Zien' volgende zomer super, maar het mag méér zijn. "Zoals vroeger wekelijks 'Tien Om Te Zien' zou veel leuker zijn", klinkt het bij verschillende fans.

"Nog beter zou zijn als ze dit programma een vaste wekelijkse plaats geven, het hele jaar door", zegt iemand anders.  "Maar dan zouden mensen misschien weer sneller uitgekeken zijn op het programma", merkt iemand op. Nu hebben we iets om naar uit te kijken.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.