The Masked Singer Karen Damen praat mond voorbij over 'The Masked Singer': "Zoveel schrik dat ik iets verkeerd zeg"
COS
Karen Damen praat mond voorbij over 'The Masked Singer': "Zoveel schrik dat ik iets verkeerd zeg"
Foto: GoPlay

'The Masked Singer' moet deze week even plaatsmaken voor de Rode Duivels. Vanaf volgende week kan het speuren naar de identiteit van de overgebleven 7 figuren hervatten.

Over veel figuren uit 'The Masked Singer' blijven de meningen verdeeld. Ook bij Foxy Lady. Toch blijft Danira Boukhriss Terkessidis dé hoofdverdachte. Niet alleen zij, maar ook haar vriend Ward Kerremans krijgt er voortdurend vragen over.

"Hoe Foxy is Danira eigenlijk?", vroeg een 'De Tafel van Vier'-kijker maandag aan de acteur. "Ik krijg die vraag veel. Ze denken dat Danira in zo'n pak zit en ze vragen dat altijd aan mij." Of het zo is? "Ik mag dat niet zeggen, want anders moet ik 200.000 euro betalen blijkbaar."

Het feit dat hij dat weet, vindt Gert Verhulst verdacht. "Dat weet iedereen", merkt tafelgast Karen Damen op. Of zij meer weet? "Jij zit toch in dat panel dat er altijd naast zit", zegt Gert. "Ja, ze. Dat er altijd zo wat commentaar op geeft", lacht Karen.

"Ik weet het", zegt ze. Was ze dan bij de ontmaskering van Foxy Lady? Karen aarzelt even, maar zegt toch 'ja'. "Ik heb zoveel schrik dat ik iets verkeerd zeg. Ik durf niks zeggen. En het was leuk, ja", aldus Karen. Mogen we Karen opnieuw in het speurderspanel verwachten?

Meer nieuws

Meer nieuws

.