K3 krijgt erg slecht nieuws te horen: Julia Boschman kan haar tranen niet bedwingen
COS
K3 krijgt erg slecht nieuws te horen: Julia Boschman kan haar tranen niet bedwingen
Foto: VTM

Julia Boschman zou afgelopen weekend maar liefst acht keer in het Sportpaleis staan naast Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. De coronamaatregelen maakten dat op het laatste nippertje onmogelijk.

In 'K3, een nieuw begin' zien we hoe K3 dat nieuws te horen kreeg. Marthe De Pillecyn merkte meteen dat Hanne Verbruggen erg aangedaan was. Voor iedereen die zo hard had gewerkt. "Voor Julia vond ik het ook supererg, want dat was effectief hét moment waarop ze naartoe had gewerkt."

"Op zo'n momenten is het fijn dat Hanne en Marthe er zijn, omdat zij weten hoe het is om op dat podium te staan en hoeveel energie je daarvan krijgt. Die snapten heel goed dat het voor mij heel vervelend was", vertelt Julia.

Julia was echt klaar om te knallen en wilde iedereen laten zien met wat een plezier ze op dat podium staat. Het nieuws komt dan ook erg hard aan bij haar. Ze kan haar tranen niet bedwingen, maar wordt getroost door haar nieuwe collega's.

"En toch ben ik zo fier op jou, want je stond er wel echt. Je was er zo klaar voor", klinkt het bij Hanne. "Ik durf ook van mezelf te zeggen: ik had dit kunnen doen vanavond. En nu hoef ik het niet te doen."

'K3, een nieuw begin', zaterdag om 19.50 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.