Eline & Younes hebben droevig nieuws nadat ze net naast de winst in 'Huis Gemaakt' grepen
COS
Eline & Younes hebben droevig nieuws nadat ze net naast de winst in 'Huis Gemaakt' grepen
Foto: VTM

Eline & Younes zagen we tot enkele weken geleden tweewekelijks in 'Huis Gemaakt'. Het koppeltje verbouwde in het VTM-programma een huis in Beringen.

Eline & Younes schopten het tot in de finale, maar daarin moesten ze de duimen leggen voor Anaïs & Cedric uit Antwerpen. Het Limburgse koppel ging met lege handen naar huis. Daar wilden kijkers meteen verandering in brengen.

Net als vorig jaar het geval was voor de verliezende koppels werd er weer een crowdfunding opgestart. Die bracht intussen al meer dan 31.000 euro op voor het koppel. Maar dat blijkt nu toch niet genoeg voor Eline & Younes om hun droomhuis in Beringen te kopen.

"We hebben van Verelst (de projectontwikkelaar, red.) te horen gekregen wat de prijs is van het huis en ja... We moeten eerlijk zijn, Eline. Voor ons is het onbetaalbaar", zegt Younes in een filmpje op Instagram. "Ondanks de crowdfunding die we van jullie hebben gekregen, is het nog steeds heel moeilijk."

"We willen het, maar het gaat niet", klinkt het bij Eline voor ze een traan laat. "Dat doet ons zoveel pijn." Het koppel is wel superdankbaar voor de crowdfunding. Het plan is nu om verder te sparen en op zoek te gaan naar een ander huis. Veel succes, Eline & Younes!

https://www.instagram.com/reel/Cf-1AxdAcSq/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.