Boer Zkt. Vrouw Drama nog niet geweken in 'Boer zkt Vrouw': "Wat doe je mij nu aan?"
COS
Drama nog niet geweken in 'Boer zkt Vrouw': "Wat doe je mij nu aan?"

Zondag was er een nieuwe aflevering van 'Boer zkt Vrouw'. We zagen hoe de boeren de kandidaten weer een beetje beter leerden kennen.

Het huidige seizoen van 'Boer zkt Vrouw' loopt niet van een leien dakje. Eerder zagen we al hoe de bom ontplofte op de manège van Raphaël. Ook voor boeren Kevin en Stef hangen er donkere wolken boven de boerderij.

Zo wordt Stef komende zondag wakker met een pijnlijk berichtje. "Hey goeiemorgen Stef, efkes om te zeggen dat ik naar huis ben", leest hij wanneer hij opstaat. Komt het bericht van Elien, Leen of Annelore?

"Had gehoopt u nog te zien omdat ik dacht dat je om 5 uur op ging zijn. Dikke merci dat ik erbij mocht zijn en voor de warme ontvangst. Het was een toffe ervaring die ik nooit meer ga vergeten", klinkt het nog. "Ja, plezant wakker worden zo, hè. Niet", reageert Stef.

Ook bij Kevin lijkt er nog iets onverwachts te staan gebeuren. "What the fuck?", zegt Jana na het beslissingsmoment. "Wat doe je mij nu aan?", horen we Kevin zeggen. "Ik weet even niet goed wat er gebeurd is", zegt Jana nog.

We vermoeden dat Kevin twee dames kiest, waaronder Jana, maar dat de andere dame zelf besluit om naar huis te gaan. Zo zou hetzelfde scenario als bij Raphaël zich kunnen voordoen en blijft misschien enkel Jana nog over op de boerderij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.