'Thuis'-acteur Mathias Vergels krijgt enorm slecht nieuws te horen
COS
'Thuis'-acteur Mathias Vergels krijgt enorm slecht nieuws te horen
Foto: VTM

Bij VTM is 'Waarheid Durven of Doen' gestart. Astrid Coppens, Mathias Vergels, Julie Van Loo en Niels Albert mochten de spits afbijten. 

In 'Waarheid Durven of Doen' leren vier bekende Vlamingen elkaar beter kennen aan de hand van het spel 'Waarheid, durven of doen'. Aan het einde van de aflevering kregen de BV's nog een laatste durfopdracht.

Astrid Coppens, Mathias Vergels, Julie Van Loo en Niels Albert werden uitgedaagd om hun toekomst te laten voorspellen. "Ik weet niet of ik dat wel wil", klonk het vooraf nog bij Mathias.

Toch stemt iedereen toe. Al zal Mathias zich dat achteraf toch beklaagd hebben... "Vijf van Kelken. Dat is meestal een kaart die duidt op verlies of rouw. Dat is niet zo'n goede kaart", zegt tarotkaartlezer Vincent.

Mathias waagt zich toch aan een volgende kaart. "Dit is de Vijf van Munten. Je ziet twee bedelaars die aan lager wal geraakt zijn", legt Vincent uit. En ook de derde belooft niet veel goeds voor Mathias' toekomst.

"Je ziet de vos. De vos en de Lenormand staan doorgaans voor ziekte of bedrog", krijgt hij te horen. "Je hebt niet zoveel fortuin getrokken." Hopelijk draait het voor Mathias toch wat anders uit.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.