Zus haalt snoeihard uit naar Meghan Markle: “Fatsoenlijk mens zou het nooit zover laten komen”

door: COS
Meghan Markle
Afbeelding bron: Natalia Ramirez Roman / Shutterstock.com

Meghan Markle en prins Harry wonen al enkele maanden permanent in de Verenigde Staten. Ze stonden er stil bij de dood van soldaten op Remembrance Sunday.

Meghan en Harry gingen langs bij het Los Angeles National Cemetery en dus niet in Londen met de koninklijke familie. Meghan had bloemen uit hun tuin geplukt en legde ze neer bij het graf van twee gesneuvelde soldaten. Het koppel deelde foto’s van het moment.

De zus van Meghan, Samantha Markle, vindt die foto’s “ongepast”. Dat vertelde ze aan talkRADIO. “Ik denk dat het op zo’n dag belangrijk is om degenen die zich hebben opgeofferd te herinneren, maar ook om dankbaarheid te betuigen.”

"Bied je excuses aan"

“Pluk de dag, grijp het moment, bied je excuses aan en maak het goed met diegenen die nog leven en je zoveel hebben gegeven”, citeert Express Samantha. “Ik hoop alleen maar dat ze dat beseft, maar dat lijkt niet het geval te zijn.”

Samantha wil dat haar halfzus zich excuseert. “Dit is allemaal verschrikkelijk geweest en ik denk dat het al lang in de kiem gesmoord had moeten worden”, gaat ze verder. “Elk fatsoenlijk mens zou het, uit vriendelijkheid en menselijkheid, nooit zo ver hebben laten komen.”