Verhulstjes ‘Verhulstjes’ krijgen fantastisch nieuws te horen
PMN
‘Verhulstjes’ krijgen fantastisch nieuws te horen
Foto: Play4

Het afgelopen seizoen van ‘De Verhulstjes’ was opnieuw een heel groot succes. Er waren heel veel positieve commentaren van de fans. Het is nu wachten op een nieuw seizoen.

De Verhulstjes’ gingen in het afgelopen seizoen aan boord van een cruise richting het noorden. We zagen ze ook in hun villa in Saint-Tropez en besluiten deden ze met hun eigen kerstnummer.

De familie is intussen ook heel populair geworden in Nederland. Het gaat hen dus voor de wind. Daar kunnen ze nu ook de vruchten van plukken.

De Verhulstjes’ hebben immers fantastisch nieuws gekregen. Binnenkort worden opnieuw ‘De Kastaars’ uitgereikt en ze zijn genomineerd voor ‘Televisieprogramma van 2023’. Dat betekent uiteraard niet dat ze al gewonnen hebben.
(Lees verder onder de foto)

De concurrentie is dan ook niet mals. ‘De Verhulstjes’ moeten het onder meer opnemen tegen ‘The Masked Singer’, ‘Down The Road’ en ‘Blind Getrouwd’. Dat zijn drie steengoede tv-programma’s.

Het is aan de kijker om te stemmen. Op basis van zijn stemmen zal beslist worden wie met die 'Kastaar' gaat lopen. Spannend zal het zeker worden.

Gert Verhulst zal ook dit jaar weer één van de presentatoren zijn. Hij doet dat samen met Koen Wauters en Danira Boukhriss.

Meer nieuws

Meer nieuws

.