Viktor Verhulst doet bizar probleem uit de doeken: "Ik weet ook niet hoe dat komt"
COS
Viktor Verhulst doet bizar probleem uit de doeken: "Ik weet ook niet hoe dat komt"
Foto: GoPlay

Viktor Verhulst en Francesco Planckaert namen het de afgelopen weken in verschillende opvallende duels tegen elkaar op. Dat doen ze volgende week nog één keer in 'Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap' op GoPlay.be.

Deze week moesten Viktor Verhulst en Francesco Planckaert een spaghettitoren bouwen. Na één uur won diegene met de hoogste toren. Voor de proef van start ging, wist Viktor meteen te zeggen aan welke tafel hij wou zitten.

Francesco vraagt zich meteen af waarom Viktor dat zo snel verkondigde. "Ik heb niet graag dat er rechts van mij vanalles gebeurt. Dat is een beetje... een kronkel in mijne kop", verklaart Viktor.

Francesco weet niet goed wat hij hoort. "Als ik op een bank zit met iemand, dan zit ik graag rechts", legt Viktor uit. "Het is echt een probleem?", stelt Francesco vast. "Ik heb graag dat het links van mij allemaal gebeurt. Rechts houd ik liefst vrij. Ik weet ook niet hoe dat komt", aldus Viktor.

"Speciale kerel zulle", reageert Francesco nog eens op Instagram Stories. "Had het de laatste weken al opgemerkt. Telkens als ik rechts van hem liep of zat, was hij altijd heel nerveus. Dit verklaart het."

https://www.instagram.com/tv/CfbE8KUgac9/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.