Big Brother Showbizzwatcher resoluut over ‘Big Brother’: “Daarom wordt deze bewoner de winnaar”
WVDS
Showbizzwatcher resoluut over ‘Big Brother’: “Daarom wordt deze bewoner de winnaar”
Foto: Play4

Zaterdag is het zover: na twaalf weken in het ‘Big Brother’-huis weten we dan eindelijk wie zich de winnaar van ‘Big Brother’ mag noemen. In deze finaleweek onthult onze showbizzwatcher Chloë wie er volgens haar de winnaar zal worden. 

“Als we de populariteitspolls van Facebook en de exitpolls van vorige winnaar Salar mochten geloven, dan was Jason lange tijd topfavoriet”, verduidelijkt Chloë. “Maar de laatste weken lijkt er toch een andere topfavoriet op te duiken. Bart doet het keer op keer het beste in de populariteitspolls.”

Onze showbizzwatcher heeft heel wat argumenten klaar in het voordeel van Bart. “Als je kijkt naar Barts creativiteit in de eerste weken, zijn goede daden tegenover zijn medebewoners en het feit dat hij zich - meestal toch - niet met tactiek heeft beziggehouden, dan mogen we hem wel een terechte winnaar noemen, denk ik.”

“De afgelopen twee jaar hebben namelijk twee Nederlandse twintigers gewonnen. Een Vlaamse veertiger zou eens een mooie afwisseling kunnen zijn.” Onze showbizzwatcher neemt in onderstaande video de kijkcijfers van ‘Big Brother’ onder de loep en heeft nieuws over de toekomst van het programma.

Meer nieuws

Meer nieuws

.