Big Brother Na bekendmaking van 'Big Brother'-nominaties: Fans voorspellen pijnlijke plottwist
COS
Na bekendmaking van 'Big Brother'-nominaties: Fans voorspellen pijnlijke plottwist
Foto: GoPlay

Afgelopen zaterdag werden de 'Big Brother'-bewoners getrakteerd op een ongeziene verrassing. Ex-bewoner Danny mocht het huis opnieuw in na het vertrek van Chiara.

Danny mocht niet alleen het huis weer in, hij kon deze week ook de Power of Nomination bemachtigen. Hij is dus zeker van een extra week in het huis en mocht woensdag drie huisgenoten nomineren.

Die nominaties werden donderdagochtend bekendgemaakt. Zoals velen hadden verwacht, nomineerde Danny de hele blauwe kamer. Michelangelo, Bart of Jason zal zaterdag dus naar huis moeten.

Op sociale media komen meteen veel reacties. We zien ook al welke bewoner zal moeten vrezen voor een exit. Bart en Jason hebben meteen allebei zo'n 45 procent. Michelangelo doet het niet goed met maar 10 procent.

Bart en Jason moeten volgens heel wat fans echter ook nog vrezen. "Wat zou het nu geweldig zijn dat Big Brother gaat zeggen: 'Zaterdag er gaan niet 1 maar 2 naar huis.'", klinkt het op Facebook.

Een dubbele exit lijkt er in een van de komende liveshows aan te komen. Sommige fans hopen dat die er deze zaterdag al komt. "Zou wel eens goed kunnen nu er twee Belgen op het bord staan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.