Big Brother Michelangelo haalt woedend uit in 'Big Brother': "Iemand die hier niet moet zijn"
COS
Michelangelo haalt woedend uit in 'Big Brother': "Iemand die hier niet moet zijn"
Foto: GoPlay

Eerder deze week mocht Jolien de Secret Room betreden. Ze koos de opdracht die Ali onlangs niet haalde en haalde die wel. Michelangelo mocht ook de Secret Room in en koos de opdracht die Jason een tijdje geleden niet tot een goed einde bracht.

Woensdagmiddag treffen we een gestresseerde Michelangelo aan in de Secret Room. Hij lijkt goed op weg tot hij bij Danny's vraag het woord 'crossfit' moet invullen en een 's' vergeet. Hij raakt erg gefrustreerd. "Alleen maar ongeluk heb ik hier de laatste dagen", zegt hij.

"En dan moet er ook nog iemand komen die hier niet moet zijn. Eruit is eruit", klinkt het boos. "Eerlijk gezegd, die vraag moet er niet eens tussen zijn. Van iemand die weg is gestemd in de vierde week." "Uit het oog is uiteraard niet uit het hart", merkt Big Brother op. "Klopt, maar als iemand niet in mijn hart zit..."

"Het punt is: ik heb tegenover hem gestaan op de bank. Hij is naar huis moeten gaan. Ik heb mijn avontuur verdergezet, ik zit hier al negen weken. Ik ben fysiek heel erg achteruit aan het gaan. Mentaal heb ik het heel moeilijk", vertelt Michelangelo.

"Als je dan na vier à vijf weken terugkomt in het huis en je bent helemaal opgeladen, dan vind ik het heel moeilijk en oneerlijk. Uiteindelijk gaat er nu iemand nomineren die vier weken een vrijstelling heeft gehad. Twee weken geleden moet ik nomineren en gaat dat ook niet door. Dan verlies ik mijn beste maatje in het huis."

"Ik heb het heel moeilijk. Zeker dit nog erbij. Da's niet wat ik wil. Het is heel frustrerend. Ik kon er nog mee leven, maar met de entry van Danny dacht ik: de poppenkast gaat weer starten in het huis en ik merk het nu al. De sfeer is helemaal naar de vaantjes."

Mis niets over de bewoners van Big Brother dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.